Grove og luftige rosinboller

Æblegrød

Æblegrød smager fantastisk og er samtidig utrolig nemt at lave. Det kræver meget få ingredienser, forarbejdet tager ikke mere end 5 minutter og så skal æblerne bare koge lidt tid, så har man en lækker æblegrød.

GRØD LAVET PÅ ÆBLER

Æblegrød kan bruges til flere forskellige ting. I kan eksempelvis bruge grøden til at lave gammeldags æblekage, som smager fantastisk, eller I kan komme grøden i kærnemælkshorn eller som fyld i boller. Derudover kan grøden spises ovenpå ens morgenmad som skyr, pandekager, vafler eller grød. Det er virkelig godt til at peppe specielt ens morgenmad lidt op. Eller I kan eksempelvis spise jeres grød med lidt is ovenpå. Grøden kan sagtens fryses.

Ingredienser

Æblegrød

8 store æbler

50g multisød (eller sukker)

1 vaniljestang

Evt. lidt sødemiddel

 

Fremgangsmåde

  1. Skræl og skær æblerne i tern. Kom dem i en gryde med multisød og vanilje og lad æblerne koge møre. Det tager omring 10-15 minutter.
  2. Juster sødmen med lidt flydende sødemiddel, da æbler er meget forskellige.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grove og luftige rosinboller