Arme riddere med kanel og kardemomme - christmas style

Nougatbidder med cornflakes og marcipan

Jeg er vild med konfekt og her har jeg en opskrift på lækre konfektbidder. Der er ikke noget vigtigere end konfekt til jul og det skal altid stå på julebordet i juledagene – hvis I spørg mig.

KONFEKT MED CHOKOLADE OG MARCIPAN

Efterhånden ligger der en del opskrifter på små raw bidder samt stykker af konfekt liggende på bloggen, af den simple årsag at jeg elsker det. Konfekt holder bare hver gang. Disse små konfektstykker er lavet på smørepålæg (nutella), chokolade, cornflakes og marcipan. Enkelte små lækkerier, som kan laves på ingen tid og som smager helt fantastisk.

Lignende opskrifter: Ragusa, marcipan/dadelkugler, marcipan og nougat med hasselnødder, mozartkugler og karamel/chokoladebidder.

OPSKRIFT

Ingredienser

150g smørepålæg (kan erstattes af nougat eller nutella)

80g mørk chokolade

80g marcipan

30g cornflakes

 

Øvrigt

50g mørk chokolade

 

Fremgangsmåde

  1. Kom smørepålæg og chokolade i en gryde og varm det op ved svag varme. Husk at røre i massen hele tiden.
  2. Tag gryden af  varmen og vend cornflakes og revet marcipan i chokoladen.
  3. Kom massen i en form (10x18cm) og stil på køl i 30 minutter.
  4. Smelt 50g mørk chokolade, hæld den over massen og top med med lidt knuste cornflakes og gulvstøv. Stil den tilbage på køl til chokoladen er stivnet.
  5. Skær baren i mindre stykker og server.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arme riddere med kanel og kardemomme - christmas style