Madplan uge 52

Madplan uge 1

Det er blevet lørdag og hvilken lørdag! 😉 Jeg tænker ikke, at dagen i dag ser ud som de fleste lørdage plejer at se ud for ret mange af os, måske enkelte af os har en lille smule tømmermænd. Nå men ikke nok med at det er årets første lørdag, så er det også årets første dag. Så vær velkommen 2022! Men selvom dagen er en smule anderledes, så skal I selvfølgelig have næste uges madplan.

MADPLAN UGE 1

Mandag: Wraps med græske frikadeller og fritter

Tirsdag: Wok med hakket kød og grøntsager

Onsdag: Kyllingelår med chorizo

Torsdag: Low carb carbonara med kylling

Fredag: Fish and chips med bønnedip

Lørdag: Mørksej svøbt i serranoskinke med mos og grøntsager

Søndag: Spaghetti bolognese med hvidløgsbrød

Mandag kan I købe en stor portion hakket kød og lave græske frikadeller af den ene halvdel. Frikadellerne kan I komme i salatblade eller madbrød med lidt grøntsager og tzatziki. Den resterende del hakket kød kan I bruge om tirsdagen til at lave en nem wokret.

Onsdag står den på kyllingelår med chorizo. Sørger I for at stege lidt ekstra kyllingelår, kan I bruge den resterende kylling til at komme i en low carb carbonara om torsdagen. Synes I der mangler lidt kulhydrater til retten, så kan I jo altid servere hjemmebagte ciabattaflute til.

Fredag kan I købe en stor portion mørksej. Af den ene del kan I lave fish and chips med bønnemos. Den resterende del mørksej kan I bruge om lørdagen ved at svøbe fisken i serranoskinke og dertil servere mos og stegte grøntsager.

Søndag står den på spaghetti bolognese, hvortil I kan servere hvidløgsbrød. Har I et ciabattabrød tilovers fra om torsdagen, kan I halvere brødet og smøre det med hvidløgssmør eller hvidløgsolie og bage brødene i ovnen til de er flotte gyldne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 52