Madplan uge 4

Kålsalat vendt i grøntsagsdip

Denne opskrift har hittet en del på de sociale medier det sidste stykker tid, og jeg må indrømme at det ser ret lækkert ud, så selvfølgelig måtte jeg selv prøve. Jeg har dog ændret den en smule og brugt de råvarer, som jeg selv foretrækker.

GRØNTSAGER PÅ GRØNTSAGER

Salaten består hovedsageligt af forskellige grønne grøntsager som spidskål, agurk og forårsløg, som er vendt i en yderst lækker og cremet grøntsagsdip. Salaten kan laves på ganske kort tid og både dressingen og de friskskåret grøntsager kan laves i god tid. Så skal det hele bare røres sammen og serveres – yderst nemt og lækkert.

OPSKRIFT 6 port.

Ingredienser

Kål:

1/2 spidskål

1/2 agurk

2 forårsløg

1 håndfuld persille

 

Dressing:

2 spsk. creme fraiche

2 spsk hytteost

1 håndfuld persille

1/2 fed hvidløg

2 forårsløg

1 skalotteløg (eller rødløg)

1-2 spsk citronsaft

10-15 g parmesanost

Salt og peber

 

Fremgangsmåde

  1. Snit spidskål, skær agurk i små tern, fintsnit både forårsløg og persille og komme alle råvarerne i en stor skål.
  2. Lav nu dressingen ved at blende creme fraiche, hytteost (både creme fraiche og hytteost skal bytte ud med avocado, hvis man ikke vil bruge mælkeprodukter), persille, hvidløg, skalotteløg, citronsaft og parmesanost sammen. Smag til med salt og peber.
  3. Vend dressingen i grøntsagerne og server.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 4