Madplan uge 6

Kylling med spinat i tomat/kokossauce

Kylling i en skøn kokos/tomatsauce med spinat! Her får I opskriften på en super nem og lækker hverdagsret med kylling, grøntsager og en lækker cremet sauce med en god portion spinat – som dog kan undlades, hvis I ikke bryder jer om spinat.

KYLLING I SPINATSAUCE

Jeg spiser kylling i hvert fald 2-3 gange om ugen. Jeg elsker kylling og det er super nemt at lave lækker aftensmad af. Derudover kan man bruge kylling, og specielt kyllingefileter, i et utal af opskrifter. Retter som denne er jeg vild med, da de er nemme at lave, smager fantastisk, tager kort tid at lave og som samtidig er fyldt med en masse grøntsager og god smag. Jeg serverede blomkålsris til, men I kan sagtens servere helt almindelige ris til.

OPSKRIFT 3 port.

Ingredienser

400g kyllingefileter

2 løg

2 fed hvidløg

1 rød peberfrugt

1 håndfuld sugarærter

2 håndfulde spinat

1 dåse kokosmælk light

1 dåse hakket tomater

1 tsk hvidvinseddike

1 spsk rød karrypasta

Salt og peber

 

Fremgangsmåde

  1. Skær kyllingefileter i tern, strø med salt og peber og steg dem nogle minutter på en varm pande. Kom kylling på en tallerken.
  2. Skær løg og peberfrugt i skiver, hvidløg i tern, sugarærter i strimler og smide alle 4 ting på en pande med olie og lad det stege nogle minutter.
  3. Tilføj derefter kylling, kokosmælk, karrypasta, hakket tomater, hvidvinseddike og lad retten simre nogle minutter. Smag til med salt og peber og evt. lidt honning.
  4. Vend tilsidst spinaten i retten og server med ris.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 6