Ugeplan uge 11

Chokolade bananbrød

Bananbrød, banankage eller bare alle former for hjemmebag med bananer holder altid. Det smager fantastisk og er samtidig ofte ret nemt at bikse sammen. Her har jeg lavet et nemt og lækkert bananbrød med kakaopulver og chokolade.

BANANBRØD MED CHOKOLADE

Jeg er vild med at bruge bananer i mine kager, brød, muffins, pandekager eller lignende. Det er fantastisk at bage med og giver samtidig utrolig meget sødme til kagerne. Mørk chokolade fungerer upåklageligt godt sammen med bananer, så at komme både stykker af hakket chokolade og kakaopulver i dejen er kun en god ide. Brødet holder sig lækkert og saftigt i flere dage.

Ingredienser

2 store bananer

3 æg

1 dl mælk

130g havregryn

30g chokolade proteinpulver (kan udskiftes med havregryn)

1,5 tsk. bagepulver

3 spsk. kakaopulver

60-80g hakket mørk chokolade

 

Fremgangsmåde

  1. Mas bananerne med en gaffel og rør æg og mælk sammen med de moste bananer.
  2. Tilføj derefter havregryn, kakaopulver, proteinpulvere og bagepulver og sørg for at røre det hele rigtig godt sammen.
  3. Hak chokoladen og vend 2/3 i dejen.
  4. Kom dejen i en form (10x22cm), top med det sidste hakket chokolade og bag brødet i 20-25 min ved 200 grader. Tjek med en kniv om brødet er færdigbagt.
  5. Lad brødet køle lidt af og nyd.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugeplan uge 11