Oksekød i østerssauce - nem og lækker hverdagsret

Madplan uge 13

Det er muligvis ikke den største overraskelse for de fleste, men det er igen blevet lørdag og I skal som sædvanlig have madplanen for den næste uge. Denne gang består planen blandt andet af Coq au vin, Shepherds pie, æggekage med ricotta, kødboller i karrysauce og mange andre skønne retter. Som jeg plejer, har jeg prøvet at gøre brug af mange af de samme råvarer, for at undgå så meget madspild som muligt. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 13

Mandag: Æggekage med kylling og grønkål

Tirsdag: Shepherds pie

Onsdag: Kødboller i karrysauce

Torsdag: Kålwraps med oksekød og og avocado

Fredag: Oksekød i østerssauce

Lørdag: Coq au vin

Søndag: Pizza med kartofler og mascarpone

Mandag står den på en nem og skøn lille ret; æggekage med kylling, rødløg, ricotta og grønkål. Har I lidt ekstra ricotta tilover, kan I lave pandekager med ricotta og server dem til dessert. Ricottapandekager med banan og chokolade, ricottapandekager med vanilje og citron eller ricottapandekager med kun banan.

Tirsdag kan I købe en stor portion hakket kylling og lave Shepherds pie af den ene halvdel. Den anden del kan I bruge om onsdagen til at lave kødboller i karrysauce med broccoli.

Torsdag står den på kålwraps med oksekød, grøntsager og avocado. Køber I ekstra oksekød om torsdagen, kan I om fredagen lave wok med oksekød i østerssauce. Lørdag står den på en ægte fransk klassiker Coq au vin, hvortil I kan servere rodfrugtmos og flute.

Søndag kan I lave hjemmelavet pizza med mascarponecreme, kartofler og måske en lille smule god bacon. Har I mascarpone tilover, kan I lave denne lækre mascarponecreme og servere den med en god portion udskåret frugt og lidt hakket mørk chokolade, til dessert. Har I lidt mascarponecreme til overs, kan I toppe jeres havregrød med den mandag morgen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oksekød i østerssauce - nem og lækker hverdagsret