Påskekage - Banankage med karamelliseret bananer, karamel og mælkechokolade creme

Spinatwraps med kylling og grøntsager

Én ting jeg efterhånden har afprøvet et par gange er disse lækre spinatwraps med krydrede kylling, lidt blandet friske grøntsager samt stegte peberfrugter og løg – og den holder hver gang.

FYLDTE SPINATPANDEKAGER

En af de aller første opskrifter, som kom på bloggen, var disse spinatwraps med kylling og grøntsager. Men nu har jeg fået opdateret både opskriften og billederne. Udover kylling og grøntsager, så har jeg fyldt disse wraps med en hurtig dressing. Man kan selvfølgelig fylde sine wraps, med lige hvad man ønsker, men denne kombination fungerer ret godt.

OPSKRIFT 4 stk.

Spinatwraps

100g frisk spinat

3 æg

1dl mælk

40g havregryn

Lidt salt

 

Dressing

150 græsk yoghurt

1 tsk. citronsaft

1 håndfuld frisk persille

Salt og peber

 

Kyllingefyld

400g kyllingefileter

1 spsk. paprika

1 tsk. hvidløgspulver

1 tsk. løgpulver

 

Stegte grøntsager

1 peberfrugt

2 løg

 

Øvrigt

50g syltet rødløg

2 peberfrugter

10 cherrytomater

Spidskål eller salatblade

 

Fremgangsmåde

  1. Start med at blande kyllingefileterne med krydderierne og stil dem på køl en halv times tid – hvis I har tid og mulighed for det.
  2. Lav nu dressingen ved at blande græsk yoghurt sammen med salt, peber, citronsaft og snittet frisk persille. Stil dressingen på køl til resten af maden er klar til servering.
  3. Kom spinat, æg, mælk, havregryn og salt i en blender og blendes til en lind og homogen masse. Lad dejen stå i 10 minutter.
  4. Steg pandekagerne et par minuttre på hver side. Mens pandekagerne steger, kan I forberede fyldet.
  5. Steg kyllingefileterne i ca. 12 minutter.
  6. Skær løg og peberfrugter i strimler og steg dem i 5-6 minutter på en varm pande. Drys med salt og peber og evt. lidt chili.
  7. Orden de friske grøntsager ved at fintsnitte spidskål eller salat, skær peberfrugt i tern og halver cherrytomaterne.
  8. Saml jeres pandekage ved at komme lidt friske grøntager, stegt kylling, de stegte grøntsager og dressing, og eventuelt lidt syltet rødløg. Velbekomme.

 

6 kommentarer

  • Tine

    Kan man bruge noget andet end husk? Mel?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • camilladrabo

      Ork ja, du kan sagtens bruge mel. Både boghvedemel, kokosfibermel, mandelmel og helt almindelig hvedemel 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte Clausen

    Hvor mange grader skal de have i ovnen??

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

    Tja hvad er mon gået galt…
    Mine wraps ligner et kuperet græsterræn men brændte kanter og har endda kun givet dem 15 minutter. De er meeeeget grønne, skulle der mon kun 10g spinat i og ikke 100g ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • camilladrabo

      Ja det virker godt nok underligt! Det er nu 100 g spinat man skal bruge i opskriften, så jeg forstår ikke helt, hvorfor din er blevet så mærkelig 🙁

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskekage - Banankage med karamelliseret bananer, karamel og mælkechokolade creme