Cæsardressing med persille

Tigerrejer i cremet chilisauce

Her får I opskriften på en fuldstændig fantastisk og ikke mindst nem ret, som kan laves af de fleste og som virkelig ikke kræver mange råvarer eller ressourcer. Men retten er fyldt med en masse god smag.

REJER, SOLTØRRET TOMATER OG CHILI

Retten består i alt sin enkelthed af store flotte tigerrejer, som befinder sig en krydrede, cremet sauce og kombinationen er virkelig god. Jeg har ikke prøvet, men jeg er sikker på, at man sagtens kan bruge små rejer til retten, hvis man ikke kan skaffe tigerrejer eller gider pille dem. Rejerne kan spises med et stykke brød og en god salat eller de kan spises ovenpå pasta eller ris. De kan også serveres som en del af en lækkert tapasbord.

OPSKRIFT 2 pers.

Ingredienser

300g tigerrejer

1 håndfuld revet parmesanost

2 fed hvidløg

1 løg

130g soltørret tomater

4dl mælk

1 tsk. majsstivelse

1 spsk. paprika

1/2 tsk. cayennepeber

1/2 tsk. tørret basilikum

1/2 tsk. timian

1/2 tsk. rosmarin

1/2 tsk. oregano

1 spsk. hvidvinseddike eller citronsaft

Chili efter smag – enten tørret eller frisk

 

Fremgangsmåde

  1. Hak løg og hvidløg og steg det på en pande ved middel varme i lidt olie i 5 minutters tid.
  2. Imens fintsnitter I persille, skærer soltørret tomater i strimler, river parmesanosten og finder rejerne frem, som muligvis skal pilles først.
  3. Pisk mælk sammen med majsstivelse og hæld det på panden. Tilføj paprika, cayennepeber, basilikum, timian, rosmarin, oregano, chili, citronsaft, parmesanost og de soltørret tomater og lad det simre i 10 minutter.
  4. Tilføj tigerrejer og persille og lad retten simre nogle minutter. Smag saucen til med chili og citronsaft og server eventuelt ovenpå nudler eller ris, eller med en frisk salat og et godt stykke brød.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cæsardressing med persille