Sprød salat med avocado, æble og parmesandressing

Sprød, grøn salat med skiver af æble, avocado, pistacienødder, frisk parmesan og den lækreste parmesandressing a al cæsardressing med persille. Så mangler I en opskrift på en nem og simpel salat, burde I prøve denne.
AVOCADO, PARMESAN OG ÆBLE
En god velsmagende salat passer perfekt til aftensmaden, specielt i sommermånederne, hvor ens aftensmad ofte er grillmad eller bare lidt let aftensmad. En salat skal I mine øjne være sprød, lidt sød, saltet, gerne med lidt fedt og så skal den selvfølgelig være velsmagende – toppes den med en dressing, så er jeg tilfreds. Denne salat indholder alle disse elementer, så den kan kun anbefales. Ofte bruger jeg kål i mine salater, men denne gang har jeg brugt hjertesalat i stedet, men I kan sagtens bytte dem ud med anden slags salatblade.
OPSKRIFT 3 pers.
Ingredienser
Salat
2 hjertesalat
1 avocado
1 æble
20g pistacienødder
Friskrevet parmesan
Dressing
5 spsk. fromage- eller creme fraiche
3 ansjoser
1 stort fed hvidløg
1 tsk. olie
1 spsk. citronsaft
2 spsk. revet parmesanost
1 håndfuld frisk persille
Peber og lidt salt
Fremgangsmåde
- Start med at lave dressingen. I en blender kommer I ansjoser, fraiche, olie, revet hvidløg, persille, citronsaft og parmesan. Det hele blendes rigtig godt igennem, smages til og stilles på køl til servering.
- Lav salaten ved at rive bladene af hjertesalaten, skær æble og avocado i tynde skiver og hak pistacienødderne groft.
- Kom salatbladene på en tallerken, kom lidt dressingen på bladene og top med æble, avocado, de hakket nødder samt skiver af friskrevet parmesan og server.
Ingen kommentarer endnu