Citronkage med marcipan - toppet med mascarponecreme med citron

Madplan uge 28

Det er igen igen blevet lørdag og som sædvanlig skal I selvfølgelig have næstes uges madplan. Denne gang består madplanen blandet andet af en hurtig pastasalat med rester fra dagen før, fiskefilet ovenpå rugbrød med citron og remoulade, græsk salat bowl og mange andre skønne og nemme retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til jeres aftensmad i næste uge. I må have en skøn skøn lørdag og weekend!

Madplan uge 28

Mandag: Rugbrød med fiskefilet og remoulade

Tirsdag: Koldskål med kammerjunker og friske bær

Onsdag: Høns i tarteletter

Torsdag: Pastasalat med pesto og kylling

Fredag: Asiatisk oksekød med

Lørdag: Græsk farsbrød eller frikadeller med tzatziki, græsk salat, hummus, pommes og madbrød

Søndag: Græsk salat bowl af resterne

Mandag kan I købe nogle rødspættefileter, som I kan panerere, stege og servere ovenpå et stykke hjemmebagt rugbrød og kalorielet remoulade. Tirsdag påstår min vejrguide at det skulle blive ret varmt (jeg ved det sagtens kan nå at ændre sig), og derfor synes jeg det er passende med koldskål med kammerjunker, jeg har også en opskrift på glutenfri kammerjunker, samt lidt friske bær.

Onsdag kan I købe en stor kylling, som I kan koge og lave høns i asparges af. Fyldet kan I enten komme i tarteletter, eller I kan servere det til kogte kartofler, gulerødder og broccoli. Sørger I for at gemme lidt af kyllingen, kan I komme den i en pastasalat om torsdagen sammen med pesto, soltørret tomater, små mozzarella kugler og måske lidt friske grøntsager som cherrytomater, peberfrugt, asparges og/eller agurk.

Fredag står den på asiatisk oksekød med bok choy, forårsløg, peberfrugter og lidt blandet saucer og krydderier – en fantastisk smagfuld og nem hverdagsret. Sørger I for at købe en stor portion hakket kød, kan I om lørdagen enten lave græske frikadeller, spicy frikadeller eller græsk farsbrød, hvortil I kan servere græsk salat, hummus, tzatziki, pommes eller pommes med feta samt madbrød. Resterne kan I spise om søndagen og lave en slags græsk salat bowl.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Citronkage med marcipan - toppet med mascarponecreme med citron