Chilimayo

Nemmeste vandmelonsalat med blåbær og feta

Vandmelonerne smager fantastisk i øjeblikket – både at spise som de er, men de smager også skønt i salater. Enten kan man lave en ‘almindelig’ salat, hvor man kan tilføje lidt vandmelon, for sødmen og sprødhedens skyld, eller man kan som her lave en decideret vandmelonsalat, hvor vandmelonen er hovedpersonen.

SALAT MED OST OG FRUGT

Jeg elsker vandmelon og spiser det i ret store mængder om sommeren – måske i lidt for store mængder af og til, men det smager bare så godt. Dog spiser jeg det ikke kun i rå form, men jeg kan også godt lide at komme det i mine salater, det får salaterne til at føles som desserter, hvilket er helt ok med mig. Denne vandmelonsalat består kun af 4 ingredienser, men tilgengæld spiller ingredienserne perfekt sammen. Derudover tager salaten ingen tid af lave.

OPSKRIFT 4-6 pers.

Ingredienser

1 pose feldsalat

1 lille vandmelon

200g feta eller salatost

150g blåbær

 

Fremgangsmåde

  1. Skyl feldsalaten og kom den i bunden af et fad.
  2. Skær vandmelonen i tern og kom det ovenpå salaten sammen med blåbær.
  3. Top med fetaen. Enten kan I skære den i tern, eller I kan brække den i mindre stykker – smagen er den sammen, men udtrykket meget forskelligt. Server.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chilimayo