Madplan uge 32

Salat med rødkål, avocado, æbler og saltet mandler

Kålsalater i alle afskygninger er favorit salater for mig. Jeg kommer næsten aldrig ice berg eller salatblade i mine salater, så er det kun som ‘pænt’ supplement til kålen, men jeg bruger altid rødkål, hvidkål eller spidskål i mine salater. Jeg synes det både smager godt og giver mere sprødhed og struktur i salaten.

RØDKÅL, MANDLER OG AVOCADO

En god salat skal i min optik bestå af et sprødt element, som i denne salat er kålen. Noget frisk og syrligt her i form af æblerne, samt lidt fedme som her kommer fra mandlerne og avocadoerne – avocadoerne giver samtidig en cremet fornemmelse i salaten. Dette er en virkelig lækker og ikke mindst nem salat, som jeg er sikker på de fleste vil synes om.

OPSKRIFT 6-8 port.

Ingredienser

1 lille rødkål

3 æbler

3 avocado

60-70g granatæble

1 håndfuld frisk persille

100g saltet mandler

 

Fremgangsmåde

  1. Fintsnit rødkålen og kom den i en skål.
  2. Hak persille, skær æbler og avocadoer i mindre tern og vend det hele med den snittet kål og granatæbler.
  3. De saltet mandler hakkes meget groft og kommes oven på salatten.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 32