Madplan uge 34

Pastasalat med kylling og serranoskinke

Den lækreste retro pastasalt, som er ganske enkel og super nem at bikse sammen, og som samtidig smager virkelig godt og er noget for hele familien.

RETRO PASTASALAT

Pastasalaten består af agurk, tomater, majs, ærter, pasta, stegt kylling som alt sammen er vendt i en lækker creme fraiche dressing. Typisk ville man komme karry i denne slags pastasalater, men karry er ikke lige mit yndlingskrydderi, så det har jeg undladt, men er I til karry, så kan I sagtens tilføje en smule.

Salaten fungerer som en nem gang aftensmad og kan sagtens spises til frokost næste dag. Man kan også undlade kyllingen og servere pastasalaten til et stykke stegt kylling, en hakkebøf eller andet.

OPSKRIFT – 3 portioner

Ingredienser

2 kyllingefileter

150g penne pasta

1 lille dåse majs

100g ærter

8 cherrytomater

1/3 del agurk

3 skiver serranoskinke

 

Dressing

2dl creme fraiche

1 spsk. mayonnaise

2 tak krydderurter

1 spsk sukker eller multisød

1 tsk dijonsennep

1 tsk. hvidløgspulver eller lidt revet hvidløg

Salt og peber

 

Fremgangsmåde

  1. Kog pastaen som anvist og lad dem køle helt af.
  2. Strø salt og peber på kyllingefileterne og steg dem på en varm pande i lidt olie. De skal have omkring 7 minutter på hver side. Lad også kyllingen køle af.
  3. Lav dressingen ved at røre creme fraiche, mayonnaise, multisød, sennep, revet hvidløg samt salt og peber sammen. Hak purløg og rør det i dressingen.
  4. Skær agurk og cherrytomater i mindre tern, skær kyllingen i passende stykker og bland alle 3 ting sammen med pasta, ærter og majs.
  5. Vend dressingen i skålen med alle råvarerne og top med stegt serranoskinke eller bacon. Velbekomme.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 34