Bløde tacos med krydrede fisk og mango

Madplan uge 36

Det er blevet fredag, og jeg har ændret lidt i tingene, og vil så vidt muligt udgive mine madplaner om fredagen i stedet for om lørdagen.

Vi er gået ind i september måned og det betyder at varmen så småt fordufter, hvilket jeg er helt ok med, og det koldere vejr begynder så småt at kigge frem, hvilket jeg også er helt ok med. Derfor begynder mine madplaner også at blive mere og mere efterårsvenlige. Denne gang består madplanen blandt andet af butter chicken, uden smør, men med naanbrød til, tortillas med spicy torsk og mango, krebinetter og stuvede grønærter og mange andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 36

Mandag: Butter chicken

Tirsdag: Enchiladag med chilimayo

Onsdag: Krebinetter med stuvede grønærter

Torsdag: Torsk med bagte rødbeder, asparges og agurkedressing

Fredag: Tacos med hvid fisk

Lørdag: Braiserede nakkefilet

Søndag: Rester – eventuelt i et fad

Hvis I mandag køber en stor portion kyllingefileter, kan I af den ene del lave butter chicken (uden smør), hvortil I kan servere naanbrød og en mangosalat. Af den anden del kylling, kan I tirsdag lave enchiladas med kylling og grøntsager, hvortil I kan servere chilimayo. I kan vælge at bruge små tortillas, så det bliver mini enchiladas, og I dermed kan bruge de resterende tortillas på fredag.

Onsdag står den på en ægte dansk klassiker nemlig krebinetter, eller karbonader kalder nogen dem vist, hvortil I kan servere stuvede grønærter.

Torsdag kan I købe en stor portion hvid fisk, gerne torsk, men lang og mørksej kan også sagtens bruges. Af den ene del kan I lave torsk med bagte rødbeder, asparges og agurkedressing. Den anden del kan I på fredag stege og fylde i små tortillas med mango og lidt dressing.

Lørdag står den på Braiserede nakkefilet med den lækreste rodfrugtmos. Søndagen kan I spise rester, men måske ændre lidt i den. Kom den sidste del braiserede nakkefilet i et fad, smør kartoffelmosen ovenpå og top eventuelt med revet ost eller rasp. Kom fadet i en 200 grader varm ovn i 20 minutter og spis en sprød salat til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bløde tacos med krydrede fisk og mango