Bananbrød med peanutbutter og chokolade

Madplan uge 37

Her får I madplanen for uge 37, som denne gang blandt andet består af hønsesalat på et godt hjemmebagt stykke rugbrød, chili con carne lavet på nakkesteg og en masse grøntsager, Big Mac salat og mange andre skønne, velsmagende opskrifter. Jeg håber I kan finde en smule inspiration. Er denne madplan ikke lige noget for jer, kan I tjekke mine andre madplaner ud, som ligger på bloggen.

Madplan uge 37

Mandag: Cremet pastaret med kylling og serranoskinke

Tirsdag: Hønsesalat på rugbrød eller sandwichbrød

Onsdag: Chili con carne på nakkesteg

Torsdag: Stegte nakkekoteletter med peberfrugt kartoffelsalat

Fredag: Big Mac salat

Lørdag: Hakkebøffer med hasselback kartofler, bearnaisecreme og tomatsalat

Søndag: Kylling satay

Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I af den ene del kan lave en nem og lækker cremet pastaret med kylling, squash og serranoskinke. Tirsdag kan I koge den anden del, så I kan lave enten  hønsesalat med friske asparges eller en kalorielet hønsesalat, som I kan spise ovenpå et stykke hjemmebagt rugbrød, grydebrød eller en sandwichbolle.

Onsdag kan I lave chili con carne med nakkesteg – lyder lidt specielt, men det smager forrygende. Sørger I for at købe en stor nakkesteg, kan I skære bøffer af stegen, inden I laver con carne, så I om torsdagen kan stege dem på panden og dertil servere stegt spidskål med parmesan og peberfrugt kartoffelsalat.

Fredag står den på Big Mac Salat og lørdag kan I lave hakkebøffer med hasselback kartofler, bearnaisecreme og tomatsalat. Søndag står den på chicken satay med peanutbutterdressing.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananbrød med peanutbutter og chokolade