Melonsalat med serranoskinke

Madplan uge 38

Weekenden står for døren og I skal som sædvanlig introduceres for madplanen for uge 38. Ja I læste rigtige, vi går snart ind i uge 38 – tiden går jo alt alt for stærkt. Men ikke desto mindre skal I som altid have en madplan, som denne gang består af bagt græskar i en salat, græskar som gryderet, rispapir med mørksej, calzone og mange andre skønne hverdagsretter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 38

Mandag: Kyllingegryderet med græskar

Tirsdag: Fyldte kyllingefileter med græskarsalat

Onsdag: Hakkebøffer med paprika kartofler og rester

Torsdag: Stegt kål

Fredag: Mørksej med mos og franske ærter

Lørdag: Rispapirruller med mørksej

Søndag: Calzone

Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter, og et stort græskar, for det er allerede blev tid til græskar og efterårsmad. Af den ene del kylling, og græskar, kan I lave en skøn kyllingegryderet med græskar. Den anden del kylling kan I fylde med mozzarella og tomater og dertil servere sprøde paprika kartoffelskiver, creme fraiche dressing og vintersalat med blandt andet grønkål, granatæbler og bagt græskar.

Onsdag kan I stege en god hakkebøf, hvortil I kan servere brasede kartofler, haydari samt resterne af salaten fra om tirsdagen. Har I sørget for at købe en stor portion hakket oksekød om onsdagen, kan I bruge den sidste del om torsdagen til at lave stegt kål.

Fredag står den på mørksej svøbt i serranoskinke med mos og ærter. Køber I ekstra mørksej, kan I lørdag bruge resten til at komme i rispapir: Enten kan I marinere torsken, som i denne opskrift, eller I kan panere den i panko. Derudover kan I fylde jeres rispapir med mango, agurkeskiver, forårsløg, fintsnittet kål, gulerødder og enten chilimayo eller srirachadressing. Søndag står den på calzone. I opskriften er de små, men I kan i stedet lave 4 store.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Melonsalat med serranoskinke