Wok med tigerrejer og grøntsager

Her får I en skøn wokret, som består af få ingredienser, kan laves på ganske kort tid og som samtidig smager helt forrygende. En ret for hele familien – tror jeg.
PEBERFRUGT, REJER OG SAUCE
Retten består af store tigerrejer, lidt blandet grøntsager i form af peberfrugt, løg og sukkerærter og så er alle tingene vendt i en lækker sauce. Bryder I jer ikke om rejer, kan I sagtens bytte dem ud med kylling eller andet kød – hvad I foretrækker. Og I kan selvfølgelig også altid bytte grøntsagerne ud med andre grøntsager, jeg synes bare disse er lækre og ikke mindst sprøde, hvilket jeg foretrækker i wokretter.
OPSKRIFT 2 port.
Ingredienser
300g tigerrejer
2 peberfrugterr
1 stort løg
2 fed hvidløg
150g sukkerærter
3 forårsløg
Sauce
2 dl grøntsags- eller fiske bouillon
1 spsk. soja
1 tsk fiskesauce
2 tsk. majsstivelse
Fremgangsmåde
- Skær løg og perbefrugt i halv-store tern. Halver sukkerærterne, fintsnit hvidløg og skær forårsløg i 1 cm stykker.
- Kom grøntsagerne, pånær hvidløg, på en varm pande med lidt olie. Steg dem nogle minutter, tilføj derefter rejer og hvidløg og lad det stege et par minutter
- Imens rør I majsstivelse sammen med fiskesauce, soja og bouillon. Hæld saucen på panden, rør det hele sammen og smag til med soja. Server retten sammen med ris eller nudler.
Ingen kommentarer endnu