Wok med tigerrejer og grøntsager

Madplan uge 43

Weekenden er nær og det er tid til den sædvanlige madplan. Jeg håber alle jer som har haft ferie, har haft en dejlig uge – jeg håber selvfølgelig også, at alle jer som ikke har haft efterårsferie, også har haft en dejlig uge 🙂 Nå men denne gang består madplanen blandt andet af wok med tigerrejer, tacos med spicy oksekød, grøntsager og dressing, pariserbøf med hjemmelavet pickles og brød, pasta med broccoli og serranoskinke og mange andre skønne hverdagsretter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til jeres aftensmad i næste uge.

Madplan uge 43

Mandag: Salat med kylling, serranoskinke og pocheret æg

Tirsdag: Fettuccine med broccoli, spinat og soltørret tomater

Onsdag: Mussaka med græsk salat

Torsdag: Pariserbøf

Fredag: Wok med tigerrejer

Lørdag: Gammeldags grydesteg

Søndag: Taco med rester

Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter. Den ene halvdel kan I stege og komme i en salat med stegt serranoskinke og pocheret æg. Med den anden del kylling kan I lave fettuccine med broccoli, spinat og soltørret tomater.

Onsdag står den på moussaka med græsk salat, hvor I i stedet for kartoffelmos kan lave rodfrugtmos. Torsdag kan I lave pariserbøf, og hertil kan I lave jeres egen pickles og bage et grydebrød. Fredag står den på wok med tigerrejer og en masse sprøde grøntsager i en skøn sauce.

Lørdag kan I lave en stor gammeldags grydesteg, hvortil I kan servere kogte grøntsager, surt og en cremet sauce, som kødet har ligget og simret i i mange timer. Har I rester tilover fra kødet, kan I om søndagen blande det sammen med lidt salsa eller chilisauce. Kødet kan I komme i små bløde tacos (eller I kan lave jeres egne blomkålstacos), sammen med en salat bestående af fintsnittet agurk, tomater, løg og avocado og til sidst toppe med creme fraiche dressing eller haydari.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wok med tigerrejer og grøntsager