Madplan uge 44

Mexicansk salat med krydrede kød

Det mexicanske køkken er en af mine yndlings – jeg ELSKER mexicansk mad, så længe det ikke er alt for stærkt. Det skal være velkrydret, men helst ikke brænde hele vejen ned.

SPICY KØD, AVOCADO OG NACHOS

Her får I opskriften på en yderst nem og lækker gang aftensmad, som kan laves på under 20 minutter og som smager helt forrygende. Retten er en mexikansk inspireret salat, som består af krydrede hakket kød, lidt blandet grøntsager som salat, agurk, tomater, majs mm. salaten er toppet med creme fraiche, salsa og spises med nachos. Denne version er den helt nemme, hvor jeg har brugt et brev med taco pulver, men I kan sagtens bruge paprika, kanel, spidskommen, salt, peber og hvidløg, i stedet for tacopulveret.

OPSKRIFT 2-3 port.

Ingredienser

400g hakket oksekød eller kylling

3 spsk tacomix pulver

1 hjertesalat

1/3 del agurk

10 cherrytomater

1 majskolbe

1 rød peberfrugt

1 rødløg

1 avocado

Creme fraiche + salsa

 

Fremgangsmåde

  1. Start med at koge majskolben i saltet vand i ca. 12 minutter.
  2. Find en pande frem og brune kødet ved høj varme. Tilføj tacopulver og 4-5 spsk vand og lad kødet simre 10 minutter.
  3. Skær hjertesalat, agurk, peberfrugt, tomater, rødløg og avocado ud. Skær majsene of kolben og lav jeres salat. Kom lidt af alle ingredienserne på en tallerken, derefter det stegte kød samt creme fraiche, salsa og nachos. Velbekomme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 44