Mørbradgryde med bacon og cocktailpølser

Madplan uge 47

Så ligger madplanen for uge 47 klar til jer her på bloggen. Denne gang består planen af en masse nemme hverdagsretter, som gerne skulle være forholdsvis lette at gå til. Den består blandt andet af  kyllingesalat med karrydressing, wraps med oksekød, stegt ost og guacamole, mørbradgryde med rodfrugtmos og mange andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration i denne uges madplan.

Madplan uge 47

Mandag: Gryderet med kylling og græskar

Tirsdag: Kyllingesalat med karrydressing og naanbrød

Onsdag: Wok – oksekød i østerssauce

Torsdag: Wraps med oksekød og stegt ost

Fredag: Pizzatærte

Lørdag: Mørbradgryde med mos

Søndag: Pariserbøf og æbleskiver

Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I kan lave en super nem og lækker gryderet med græskar. Af den anden del kylling kan I lave kyllingesalat med karrydressing og dertil servere naanbrød eller ciabattabrød.

Køber I en stor portion oksekød i strimler, kan I onsdag lave en gang wok med en masse grøntsager og  oksekød i østerssauce. Den anden del oksekød kan I bruge om torsdagen og lave wraps eller spinatpandekager, som I kan fylde med krydrede oksekød, stegt ost, guacamole og lidt blandet friske grøntsager.

Fredag står den på pizzatærte med en let salat. Lørdag kan I lave mørbradgryde med bacon, svampe og cocktailpøser, hvortil I eksempelvis kan servere rodfrugt mos. På søndag er det 1. søndag i advent og her tænker jeg, at en let gang aftensmad som pariserbøf kunne være passende, så man kan få æbleskiver til dessert. I kan eksempelvis prøve disse glutenfri æbleskiver, æbleskiver uden tilsat sukker eller fyldte æbleskiver med nutella eller æblegrød.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mørbradgryde med bacon og cocktailpølser