Madplan uge 47

Tortilla kartoffelpizza

Pizza er altid en god ide, og specielt en hjemmelavet pizza på en god og sprød dej smager helt fantastisk, men nogen gange må det gerne gå lidt stærk med en god pizza, og her kan man ty til tortillas – det fungerer overraskende godt som pizzabund.

KARTOFLER, MASCARPONE OG TIMIAN

Jeg er ret vild med kartoffelpizza og fik lyst til at teste, om den kan lavet på en tortillas bund og det fungerer upåklageligt, så I kan sagtens kaste jer ud i det. Det tog mig ikke mere end 5 minutter at bikse pizzaen sammen, 15 minutter i ovnen og så var der lækker pizza på menuen. Denne pizza består i alt sin enkelthed af en tortilla, mascarpone, revet mozzarella, tynde kartoffelskiver, frisk timian og flagesalt.

OPSKRIFT 1 pizza

Ingredienser

1 tortilla

40g mascarpone

50g revet mozzarella

3-4 små kartofler

Lidt flagesalt og frisk timian

 

Fremgangsmåde

  1. Start med at komme jeres tortilla på et stykke bagepapir. Smør mascarpone over hele tortillaen og kom revet mozzarella ovenpå.
  2. Skær kartoflerne i papirtynde skiver og placer dem ovenpå osten. Top med lidt salt og frisk timian.
  3. Bag pizzaen ved 200 grader i ca. 15 minutter. Top med lidt ekstra flagesalt og måske lidt rucola.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 47