Rødvins braiserede svinekæber med mos

Nougat og marcipan konfekt med hasselnødder

// Annonce // EASIS

Jeg elsker konfekt og kombinationen med nougat, marcipan og ristet nødder, specielt ristet hasselnødder, er noget lig den bedste kombination. Det er faktisk lidt øv at man kun spiser nougat og marcipan til jul, men måske det er det, som gør det så specielt.

DEN PERFEKTE JULEKONFEKT

Vi plejer altid at lave konfekt den 23 eller 24, så der er helt nylavet konfekt juleaften og til de efterfølgende julefrokoster – man skulle jo nødig blive sulten 🙂 Men nougat og marcipan synes jeg hører julen til, og det smager jo også helt fantastisk.

Andre julelækkerier med marcipan: Nougatbidder med cornflakes og marcipan, kokostoppe, marcipan/dadelkugler og marcipansmåkager med syltetøj.

OPSKRIFT ca. 20 stk.

Ingredienser

150g EASIS marcipan

150g EASIS nougat

90g EASIS mørk chokolade

120g ristet hasselnødder

60g EASIS mørk chokolade

 

Fremgangsmåde

  1. Start med at riste hasselnødderne ved 150 grader i ca. 20 minutter. Gnid de ristet nødder mod hinanden så skallerne falder af. Lad nødderne køle lidt af.
  2. Rul marcipanen lidt ud så den passer til en brødform på ca. 12×20 cm.
  3. Kom nougat og 90g mørk chokolade i en skål og smelt det sammen over et vandbad. Kom de lidt afkølet hasselnødder i chokolademassen, vend dem godt rundt og hæld det over marcipanen. Stil på køl til chokolademassen er fast.
  4. Smelt de sidste 60g chokolade og hæld over nougatmassen. Stil igen på køl til chokoladen er stivnet. Skær i passende stykker og opbevar i en lukket boks i køleskabet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rødvins braiserede svinekæber med mos