Nougat og marcipan konfekt med hasselnødder

Madplan uge 49

Det er blevet weekend og I skal som sædvanlig have næste uge madplan. Der er efterhånden ikke mange uger tilbage af året, så årets madplaner er ved at lakke mod enden. Men her får I madplanen for uge 49, som blandt andet består af flæskesteg med det hele (så I lige kan øve julemenuen), flæskestegssandwich, pad thai, pitabrød med falafler og mange andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 49

Mandag: Pitabrød med falafler

Tirsdag: Indisk gryderet

Onsdag: Braiserede svinekæber med mos

Torsdag: Pad thai

Fredag: Vintersalat med kylling, grønkål og figner.

Lørdag: Flæskesteg med sovs og kartofler

Søndag: Flæskestegssandwich

Mandag kan I bage, eller købe pitabrød, som I kan fylde med ærtefalafler, hummus, chilidressing, syltet rødløg og lidt friske grøntsager. Tirsdag står den på indisk gryderet, og har I bagt ekstra pitabrød, kan I servere dem til gryderetten, og bruge dem som naanbrød (eller I kan bage naanbrød). Onsdag står den på braiserede svinekæber med mos.

Torsdag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I af den ene del kan lave pad thai. Af den resterende del kylling kan I om fredagen lave en nem og lækker vintersalat med stegt kylling, tørret figner, æble, granatæble og grønkål.

Der er ikke mange dage til den 24, så tænker det kunne være rart lige at øve sig i at tilberede en god flæskesteg. Så på lørdag kan I købe en stor flæskesteg, gerne en nakkesteg med svær, det er uden tvivl den lækreste form for ‘flæskesteg’, og dertil servere sovs og kartofler og måske lun rødkålssalat og en frisk grønkålssalat. Søndag kan I bage et par burgerboller, så I af resterne af flæskestegen kan lave flæskestegssandwich.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nougat og marcipan konfekt med hasselnødder