Julekærnemælksboller med appelsin og chokolade

Julehavregrynsbidder

Små havregrynssnitter med nougat. Her får I en fantastisk lækker lille julesnack, som består af ganske få ingredienser og som smager helt forrygende.

HAVREGRYNSSNITTER MED NOUGAT

Jeg har tidligere på året lavet lignende havregrynsbidder og da jeg skulle i gang med julelækkerierne, fik jeg den ide at lave havregrynsbidderne med nougat, for at lave dem juleagtige og jeg lover jer, at de smager næsten lige så godt som de originale snitter/bidder. De består af få ingredienser og kan laves på ganske kort tid.

Lignende raw opskrifter: chokoladebidder med hasselnødder, karamel/chokoladekonfekt, marcipan & nougat, chokoladebidder med saltet mandler og snickerskugler.

OPSKRIFT 10 stk.

Ingredienser

Bund

100g havregryn

80g Easis nougat

50g mandelmel

70g fibersirup

Knivspids salt

 

Topping

100g mørk chokolade

1 tsk. kokosolie

25g hvid chokolade

 

Fremgangsmåde

  1. Smelt nougat i mikroovnen eller over vandbad.
  2. Kom havregryn, mandelmel, fibersirup, lidt salt og den smeltet nougat. Rør det hele rigtig godt sammen.
  3. Kom massen i en form på 12x22cm og stil på køl.
  4. Smelt den mørke chokolade med kokosolie i en skål. Find en anden lille skål frem og smelt den hvide chokolade.
  5. Smør den smeltet mørke chokolade over dejen og top med striber af den hvide chokolade. Lav et mønster med en spids kniv og stil på køl til chokoladen er stivnet.
  6. Skær i mindre snitter og server.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekærnemælksboller med appelsin og chokolade