Chokoladetrøfler

Madplan uge 50

Det er blevet weekend og I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Denne gang består den blandt andet af en nem og lækker one pot risret med kylling, vietnamesiske kålwraps, kyllingefileter fyldt med en pesto/ostecreme serveret med bagte rodfrugter, risengrød og mange andre skønne retter. Jeg har tilføjet risengrød til madplanen, da risengrød passer perfekt til december måned, og på mandag er det den 12 og dermed kun 12 dage til juleaften. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 50

Mandag: Risengrød

Tirsdag: Fyldt kylling med bagte rodfrugter, chilimayo og

Onsdag: One pot risret med kylling og spinat

Torsdag: Vietnamesiske wraps med spicy dressing

Fredag: Frikadellesandwich

Lørdag: Koteletter med forårsløg og sennepsdressing

Søndag: Pizza med ost og skinke

Mandag er vi halvvejs til jul og den står selvfølgelig på risengrød. Sørger I for at lave en stor portion, kan I lave klatkager, vafler eller risalamande med resterne.

Tirsdag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I af den ene halvdel kan lave one pot risret med kylling og spinat. Den anden del kylling kan I fylde med smøreost og svøbe ind i serranoskinke, dertil kan I servere bagte rodfrugter, chilimayo og cremet kålsalat til.

Torsdag står den på vietnamesiske wraps med krydrede hakket kød, friske grøntsager og en spicy dressing. Fredag kan I bruge den anden del af det hakket kød til at lave frikadeller, som I kan lave frikadellesandwich med. I kan lave dem på grydebrød eller rugbrød og fylde dem med syltet rødløg, remoulade og syltet agurker.

Lørdag står den på koteletter med forårsløg og sennepsdressing, og søndag kan I bage en lækker koldhævede pizza med ost og parmaskinke.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokoladetrøfler