Krydrede kyllingelår i ovnen

Madplan uge 3

Weekenden nærmer sig og det er tid til både at holde weekend, og til at I skal have madplanen for uge 3. Denne gang består madplanen blandt andet af panini med serranoskinke, mozzarella og pesto, kyllingelår med tomatsalat og kartoffelskiver med paprika, butter chicken med naanbrød og mange andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til næste uges aftensmad.

Madplan uge 3

Mandag: Stegte nudler med marinerede laks

Tirsdag: Laksesalat i spinatvafler

Onsdag: Kyllingelår, ovnbagte kartoffelskiver med paprika, haydari og tomatsalat

Torsdag: Butter chicken

Fredag: Panini med mozzarella, pesto, serranoskinke og avocado

Lørdag: Oksesteg med bearnaisecreme og knuste kartofler

Søndag: Burger af resterne

Mandag kan I købe en stor portion laks. Den ene del kan I marinere og stege og dertil servere stegte nudler. Den resterende laks kan I lave til laksesalat om tirsdagen, som I kan komme i spinatvafler. Onsdag står den på kyllingelår, ovnbagte paprika kartofler, haydari og tomatsalat.

Torsdag kan I lave butter chicken, hvortil I kan servere naanbrød. Sørger I for at bage ekstra naanbrød, kan I lave panini af resten om fredagen, som I eksempelvis kan fylde med mozzarella, pesto, serranoskinke og avocado.

Lørdag kan I lave en hel oksesteg, eventuelt komme den i sous vide, hvortil I kan servere knuste kartofler, en sprød salat og bearnaisecreme. Resterne kan I bruge om søndage, hvor I kan komme stykker af stegen i burgerboller sammen med bløde løg og bearnaisecremen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krydrede kyllingelår i ovnen