Den du ved nok

Madplan uge 5

Det er blevet weekend og I skal som sædvanlig have næste uges madplan, som denne gang blandt andet består af tortillas med paneret og stegte tigerrejer med chilimayo, mango og agurk. Derudover består den af mørbradbøffer med svampe og løg, samt en kyllingegryderet med porrer og serranoskinke. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til jeres aftensmad i næste uge.

Madplan uge 5

Mandag: Wok med tigerrejer

Tirsdag: Tortillas med paneret rejer og chilimayo

Onsdag: Fyldt svinemørbrad med brasede kartofler

Torsdag: Mørbradbøffer med svampe og løg på rugbrød

Fredag: Spaghetti bolognese

Lørdag: Kyllingegryderet med porrer og serranoskinke.

Søndag: Frikadeller og kold kartoffelsalat med peberfrugt

Mandag kan I købe en stor portion tigerrejer, hvor I af den ene halvdel kan lave en gang wok med tigerrejer og grøntsager. Den anden del af tigerrejerne kan I onsdagen panere i æg og panko, stege og komme dem i små tortillas med kål, agurk, mango, avocado og chilimayo (lidt ala denne opskrift).

Onsdag står den på fyldt svinemørbrad med ost, persille og hvidløg med brasede kartofler og tzatziki. Sørger I for at købe en ekstra mørbrad, kan I torsdag lave mørbradbøffer med svampe og løgrugbrød. Fredag står den på en god klassikere, nemlig spaghetti bolognese, hvortil I kan servere en let salat og ciabattabrød.

Lørdag kunne det være lækkert med denne kyllingegryderet med porrer, svampe  og serranoskinke, hvortil I kan servere ris, pasta eller mos. Lørdag kan I lave frikadeller og kold kartoffelsalat med peberfrugt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den du ved nok