Madplan uge 6

Mexicansk risret i salatblade

Krydrede kødmasse med grøntsager og ris. En yderst lækker gang aftensmad, som kan laves i én gryde eller pande, tager ingen tid at bikse sammen og som samtidig smager forrygende.

RIS, AVOCADO OG MEXICANSK

Denne ret er måske en smule anderledes, men retten smager virkelig godt og består af typiske elementer og råvarer fra det mexicanske køkken. Rette består af ris, tacokrydderier og hakket kød (hvad I foretrækker). Denne lærke velsmagende masse er fyldt i salatblade og toppe med avocado og creme fraiche. Er I til stærk mad, kan I tilføje lidt stærk salsa og en smule koriander smager også godt til.

OPSKRIFT 3 pers.

Ingredienser

400g hakket kød

1 løg

3 hvidløg

100g spidskål

100g ris

2 tsk tomatpure

3dl fond

3 spsk taco krydderier

2 små hjertesalater

 

Fremgangsmåde

  1. Start med at hakke løg og hvidløg og steg det på en pande ved middel varme til løgene er blevet blanke.
  2. Tilføj dernæst det hakket kød og brun det godt af på panden.
  3. Kom tomatpure, fond, ris og tacokrydderier på panden og lad retten simre til risene er kogte.
  4. Hak kål og kom det i retten, når risene er ved at være færdige. Lad kålen simre med nogle minutter og smag retten til.
  5. Fordel en stor skefuld i salatbladene, top med avocado og creme fraiche og nyd.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 6