Mexicansk risret i salatblade

Madplan uge 7

Madplan uge 7

Det er blevet lørdag og I skal som sædvanlig have næste uges madplan, som denne gang blandt andet består af et par gamle, danske klassikere som grydesteg og hønsefrikasse. Derudover består madplanen af Bic Mac pizza, chili con carne og mange andre skønne og nemme hverdagsretter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til næste uges mad.

Mandag: Chili con carne på nakkefilet

Tirsdag: Fyldte peberfrugter

Onsdag: Hønsefrikasse

Torsdag: Asiatisk oksekød

Fredag: Big Mac pizza med pommes

Lørdag: Gammeldags grydesteg

Søndag: Biksemad

Mandag kan I købe en stor nakkesteg, så I kan lave chili con carne på nakkefilet, som I kan servere med tortilla chips, avocado og creme fraiche. Resterne af chili con carnen kan I fylde i peberfrugter (tag udgangspunkt i denne opskrift) om tirsdagen, toppe med cheddar og servere med creme fraiche, guacamole og salsa.

Onsdag står den på en gammel dansk ret, nemlig hønsefrikasse, hvortil I kan servere kogte kartofler. Torsdag kan I købe en stor portion hakket oksekød, så I af den ene del kan lave en lækker asiatisk ret med pak choi og peanuts. Af den anden del kan I lave Big Mac- pizza eller salat med ovnbagte pommes.

Lørdag står menuen på gammeldags grydesteg med det hele. Søndag kan I lave biksemad af resterne, hvortil I kan servere rødbeder og spejlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mexicansk risret i salatblade