Fastelavnsboller med marcipanremonce og nougat

Madplan uge 8

Weekenden står for døren og I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Denne gang består madplanen blandt andet af ratatouille med koteletter, mexicanske wraps med en krydrede risret og friske grøntsager, caesar salat og mange andre lækre retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 8

Mandag: Grøn spaghetti med pasta

Tirsdag: Mexicansk risret i salatblade

Onsdag: Kyllingespyd, madbrød, auberginedip og couscoussalat

Torsdag: Caesar salat

Fredag: Pizza på madbrød

Lørdag: Koteletter med ratatouille

Søndag: Fiskefrikadeller med remoulade og rugbrød eller pommes

Mandag kan I købe en stor portion hakket kød, så I af den ene del kan lave grøn spaghetti med kødboller. Den anden del kan I om tirsdagen lave mexicansk risret i salatblade.

Hvis I onsdag køber ekstra kyllingefileter, kan I af den ene halvdel lave kyllingespyd, hvortil I kan servere madbrød, auberginedip og couscoussalat. Den sidste del kylling kan I bruge om torsdagen til at lave caesar salat. Fredag kan I bruge resterne af madbrødene fra om onsdagen og forvandle dem til pizza. I kan toppe brødene med pizzasauce, mozzarella, lidt god skinke og pesto, eller I kan lave kartoffelpizza.

Lørdag kan I lave koteletter med ratatouille, og har I aubergine tilbage fra om onsdagen, kan I servere det til. Søndag står den på fiskefrikadeller med remoulade og rugbrød eller pommes.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fastelavnsboller med marcipanremonce og nougat