Chokoladefudge med tranebær og nødder

Madplan uge 11

En madplan er en god ide at lave. Den kan hjælpe med at man får varieret aftensmad, at man måske kan slippe for at handle hver dag, og på den måde kan man spare penge, da der ofte ryger lidt ekstra i kurven – det gør der i hvert fald hos mig. Derfor får I her en madplan, som forhåbentlig kan give lidt inspiration. Denne gang består madplanen blandt andet af mørbradgryde med mos, stegt laks med knuste kartofler og dressing, en mexicansk risret med kylling og mange andre skønne retter.

Madplan uge 11

Mandag: Mexicansk risret med kylling

Tirsdag: Kylling med tomater og mozzarella + pesto og salat

Onsdag: Laks med knuste kartofler og asparges

Torsdag: Sandwich med laksesalat

Fredag: Pizza

Lørdag: Mørbradgryde med mos

Søndag: Rester

Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I af den ene halvdel kan lave mexicansk risret med kylling. Af den anden del kan I lave kyllingefileter toppet med tomater og mozzarella, hvortil I kan servere pesto og en skøn blomkålssalat.

Onsdag står den på laks med knuste kartofler og asparges. Sørger I for at købe ekstra laks om onsdagen, kan I bruge den anden del om torsdagen til at lave laksesalat, som I kan komme i sandwichbrød. Fredag står den på pizza, her kan I eksempelvis lave pizza med en bund lavet på blomkål, sød kartoffel eller en helt almindelig dej.

Lørdag står den på mørbradgryde eller mørbradgryde med cocktailpølser og rodfrugtmos. Søndag kan I spise enten rester af mørbradgryden eller af pizzaen fra om fredagen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokoladefudge med tranebær og nødder