Madplan uge 12

Pastasalat med bønner og ærter

Den lækreste cremet og grønne pastasalat, som kan laves på ganske kort tid, er spækket med en masse grønne grøntsager, en cremet dilddressing og som smager helt forrygende.

GRØNNE GRØNTSAGER

Pastasalater kan variere i det uendelige og kan spises til alt fra frikadeller, koteletter, et godt stykke kylling og mange andre ting. Man kan også altid lave en stor portion, så man har til et par dage.

Denne pastasalat er som sagt fyldt med en masse grønne grøntsager som edamame bønner, ærter, forårsløg og agurk, som tilsammen både smager og ser godt ud. Pasta og grøntsager er vendt i en dressing smagt til med dild.

OPSKRIFT

Ingredienser

150g rå pasta (hvad I foretrækker)

100g ærter

130g edamame bønner

100g agurk

3 dl creme fraiche

1 bund dild

Salt, peber og citronsaft

 

Fremgangsmåde

  1. Start med at kog pastaen efter anvisning og lad dem køle helt af.
  2. Lav dressingen ved at røre creme fraiche, fintsnittet dild samt salt, peber og citronsaft godt sammen og smag det til. Stil på køl til salaten skal samles.
  3. Halver agurken og fjern kernerne. Skær agurken i tynde ringe og hak forårsløg. Tø bønner og ærter op i vand med salt. Si vandet fra og bland ærter, bønner, agurk, forårsløg og pasta sammen.
  4. Vend dressingen deri og sørg for at alt dækkes. Server.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 12