Lakserilette

Madplan uge 15

Weekenden står for døren og som sædvanlig skal I selvfølgelig have næste uges madplan. Denne gang består planen blandt andet af spaghetti med kødboller i tomatsauce, rørt tatar med estragonmayonnaise, syltet rødløg og et godt stykke brød, risret med torsk, ris og karry og mange andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til næste uges aftensmad.

Madplan uge 15

Mandag: Kødboller i tomatsauce

Tirsdag: Wraps med græske frikadeller og tzatziki

Onsdag: Spansk tortilla med kylling og chorizo

Torsdag: Skaftkotelet med stegte forårsløg og kål samt rødvinssauce

Fredag: Tatar med flute og sprød salat

Lørdag: Mørksej svøbt i serranoskinke med mos og asparges

Søndag: Risret med mørksej og karry

Mandag kan I købe en stor portion hakket kylling eller kalv og flæsk. Af den ene del kan I lave kødboller, som I kan komme i en tomatsauce og servere med spaghetti. Den anden del kan I på tirsdag lave græske frikadeller af, som I kan komme i wraps med tzatziki eller hummus og lidt grøntsager.

Onsdag står den på spansk tortilla med kartofler, kylling og chorizo. Torsdag kan I købe nogle gode solide skaftkoteletter, hvortil I kan servere stegt kål og forårsløg samt en nem rødvinssauce.

Fredag kan I lave rørt tatar med estragonmayonnaise. Dertil kan I servere en sprød salat med æble og måske et godt stykke ciabattaflute. Lørdag kan I købe en stor portion mørksej, den ene del kan I svøbe i serranoskinke og dertil servere en cremet mos med ærter. Af den anden del kan I søndag lave en skøn og nem risret med karry og grøntsager.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lakserilette