Krydrede kødboller med agurkesalat og yoghurt

Madplan uge 16

Det er blevet lørdag og I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Denne gang består madplanen blandt andet af en skøn pastaret med fettuccine, kylling, broccoli og serranoskinke. Derudover består planen af krebinetter med grønærter, biksemad og ikke mindst flæskestegssandwich. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 16

Mandag: Asiatisk oksekød med grøntsager, sauce og peanuts

Tirsdag: Krebinetter med stuvede grønærter

Onsdag: Kødboller med agurkesalat og yoghurt

Torsdag: Enchiladas med kylling

Fredag: Fettuccine med broccoli, kylling og en cremet sauce

Lørdag: Flæskestegssandwich

Søndag: Biksemad

Mandag kan I lave asiatisk oksekød med grøntsager, sauce og peanuts. Tirsdag kan I købe en stor portion hakket svinekød, så I af den ene del kan lave krebinetter med stuvede grønærter eller stuvet hvidkål. Den anden del kan I om onsdagen lave små krydrede kødboller med en spicy agurkesalat og yoghurt.

Torsdag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I af den ene halvdel kan lave enchiladas med kylling, ost og lidt grøntsager. Af den sidste del kylling kan I lave fettuccine med broccoli, kylling og en cremet sauce om fredagen.

Lørdag står den på flæskestegssandwich. Her kan I bage jeres egne burgerboller og lave remoulade og måske lun rødkålssalat, som I kan komme i burgerbollerne. Søndag kan I lave biksemad af flæskestegsresterne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krydrede kødboller med agurkesalat og yoghurt