Peanut/havregryns brud

Madplan uge 17

Weekenden går snart i gang og det er tid til næste uges madplan. I uge 17 byder madplanen på en masse skønne hverdagsretter, som gerne skulle være for hele familien. Den består blandt andet af kold kartoffelsalat med stegte koteletter, en skøn og nem cæsarsalat med kylling og en lækker dressing, millionbøf med rodfrugtmos, spinatwraps og mange andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 17

Mandag: Kold kartoffelsalat med svinekoteletter

Tirsdag: Koteletter i fad med ris

Onsdag: Cæsar salat

Torsdag: Kylling i karry ala ris taffel

Fredag: Spinatwrap med serranoskinke eller laks

Lørdag: Millionbøf

Søndag: Hakkebøffer med paprika skivekartofler med auberginedip

Mandag kan I købe en stor portion koteletter. Halvdelen kan I stege og dertil servere en kartoffelsalat, eksempelvis denne almindelig kartoffelsalat, cremet kartoffelsalat med peberfrugt, kartoffelsalat med feta og soltørret tomater, eller kartoffelsalat med dild, radiser og bønner. Den resterende del koteletter kan I om tirsdagen lave koteletter i fad af.

Onsdag kan I lave cæsar salat, I kan eventuelt lave denne cæsar dressing med persille i stedet. Køber I godt med kyllingefileter om onsdagen, kan I torsdag lave kylling i karry ala ris taffel. Fredag står den på spinatwrap med enten serranoskinke eller laks.

Lørdag kan I købe en stor portion hakket oksekød, så I af den ene halvdel kan lave millionbøf, hvortil I kan servere rodfrugtmos til. Den anden del kan I om søndagen lave hakkebøffer med paprika skivekartofler og auberginedip.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Peanut/havregryns brud