Meatza med pepperoni, peberfrugt og rødløg

Madplan uge 18

Det er igen blevet weekend og I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Denne gang består madplanen blandt andet af en italiensk klassiker nemlig spaghetti bolognese, fyldte kyllingefileter med ost og pesto, braiserede nakkesteg med mos og mange andre skønne og lækre retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til jeres aftensmad i næste uge.

Madplan uge 18

Mandag: Spaghetti bolognese med salat

Tirsdag: Broccolisalat og græsk farsbrød

Onsdag: Ovnbagte rodfrugter, broccolisalat og marineret kylling

Torsdag: Fyldte kyllingefileter samt en salat med mozzarella og serranoskinke

Fredag: Nakkekoteletter med hasselback kartofler og cæsardressing

Lørdag: Braiserede nakkesteg med mos

Søndag: Rester

Mandag kan I købe en stor portion hakket kød, så I af den ene del kan lave spaghetti bolognese, hvortil I kan servere en sprød salat og creme fraiche dressing. Tirsdag kan I bruge den anden del af det hakket kød til at lave græsk farsbrød, hvortil I kan servere broccolisalat og måske rester af salaten fra om mandagen.

Onsdag kan I servere den resterende del broccolisalat sammen med ovnbagte rodfrugter og marineret kyllingefileter (brug denne opskrift på marinade). Søger I for at købe ekstra kyllingefileter, kan I torsdag fylde dem med ost og pesto, hvortil I kan servere en salat med mozzarella og serranoskinke.

Fredag står den på stegte nakkekoteletter med halve hasselback kartofler og cæsardressing med persille. Lørdag kan I lave braiserede nakkesteg med rodfrugtmos, og søndag kan I spise rester fra weekenden.

På fredag er det Store Bededag og derfor står den selvfølgelig på varme hveder torsdag aften. Jeg har et par opskrifter liggende; grove hveder og glutenfri hveder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meatza med pepperoni, peberfrugt og rødløg