Kold kokos grød med jordbær og hindbær

Madplan uge 21

Madplanen for den kommende uge ligger nu klar til jer. Det er igen blevet weekend og I skal som sædvanlig have madplanen for den næste uge, og vi er allerede nået til uge 21! Madplanen består denne gang af blandt andet spaghetti bolognese, fyldt svinemørbrad med ovnbagte kartofler med parmesanost og mange andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 21

Mandag: Koldskål med kammerjunker

Tirsdag: Pitabrød med falafler og hummus

Onsdag: Falafler med couscoussalat

Torsdag: Spaghetti bolognese

Fredag: Grillet hakkebøf, bearnaisecreme og pommes

Lørdag: Fyldt svinemørbrad med parmesankartofler

Søndag: Laksesalat

Mandag står den på koldskål med kammerjunker uden tilsat sukker eller glutenfri kammerjunker. Tirsdag kan I bage pitabrød, som I kan fylde med ærtefalafler, hummus, tzatziki, syltet rødløg og lidt friske grøntsager. Onsdag kan I servere de sidste falafler med couscoussalat samt rester af hummus, pitabrød og tzatziki fra om tirsdagen.

Torsdag kan I købe en stor portion hakket oksekød, hvor I af den ene halvdel kan lave bolognese, som I kan spise med spaghetti. Den anden del oksekød, kan I om fredagen lave hakkebøffer af, hvortil I kan servere bearnaisecreme, pommes og broccolisalat. Lørdag står den på fyldt svinemørbrad med parmesankartofler. Har I bearnaisecreme og broccolisalat tilover, så kan I servere det til.

Søndag står den på laksesalat med flute.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kold kokos grød med jordbær og hindbær