Naanbrød med hvidløg og persille

Madplan uge 23

Det er blevet lørdag og jeg befinder mig i øjeblikket i Østrig på en skøn vandreferie, men selvom jeg ikke er hjemme i Danmark, så skal I som sædvanlig have næste uges madplan, som I plejer. Denne gang består madplanen blandt andet af Fish and Chips, i en lidt mere kalorielet udgave end den traditionelle, kebabsalat, Butter Chicken med de lækreste naanbrød og mange andre skønne og nemme retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 23

Mandag: Tacos med fisk og mango

Tirsdag: Fish and chips

Onsdag: Hønsefrikasse

Torsdag: Kebabsalat

Fredag: Grillet kyllingefileter med dip

Lørdag: Butter chicken med naanbrød

Søndag: Naanbrød med fyld

Mandag kan I købe en stor portion hvid fisk som eksempelvis mørksej, lange eller torsk. Den ene del kan I marinere og komme i små tacos med mango. Den anden del kan I om tirsdagen forvandle til Fish and Chips. Onsdag står den på hønsefrikassé med kogte grøntsager.

Torsdag står den på en yderst nem gang aftensmad; kebabsalat med pommes og en lækker dressing. I kan enten lave jeres egen kyllingekebab, eller I kan købe kebab på frost. Fredag kan I købe en stor portion kyllingefileter, og den ene del kan I marinere og grille, hvortil I kan servere en skøn vandmelonsalat og grøn kartoffelsalat med avocadocreme.

Lørdag kan I bruge den sidste del kyllingefileter og lave Butter Chicken, hvortil I kan servere ris og naanbrød med persille og hvidløg. Resterne af naanbrødet kan I søndag fylde med ærtefalafler eller grøntsagsfrikadeller, grillet squash, lidt friske grøntsager og haydari – en virkelig lækker sandwich.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naanbrød med hvidløg og persille