Madplan uge 18

Cremet agurkesalat

En skøn og cremet agurkesalat, som smager helt forrygende. Den består af få ingredienser og kan samtidig laves på 5 minutter. Agurkesalaten kan spises som den er eller den kan serveret til et stykke kylling, en hakkebøf eller som et element blandt en masse små retter.

NEM SALAT MED FRISK DILD

Kombinationen af de sprøde agurker og løg, samt spidsheden fra rødløget, den cremet konsistens fra creme fraiche samt den lækre friske dild passer helt perfekt sammen.

Jeg valgte at bruge de små skoleagurker, da jeg synes de både smager godt og størrelsen er perfekt, men I kan sagtens bruge almindelig agurker, eventuelt kan I halver skiverne, hvis I synes de er for store. Mangler I en simpel og lækker salat til aftensmaden, så kan denne salat absolut anbefales, den smager virkelig godt.

OPSKRIFT 4-6 port.

Ingredienser

5 skoleagurker

1 rødløg

150g creme fraiche

1 bund frisk dild

Lidt citronsaft, salt og peber

 

Fremgangsmåde

  1. Skær agurker i 2-3 mm skiver, løgene i helt tynde skiver og fintsnit den friske dild.
  2. Kom creme fraiche i en skål sammen med salt, peber, citronsaft og den friske dild og smag til.
  3. Vend til sidste agurk og løg i dressingen og server.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 18