Krydrede pandekager på kærnemælk

Madplan uge 21

Weekenden står for døren og som sædvanlig skal I have næste uges madplan, som denne gang blandt andet består af en super nem og lækker kebabsalat med friske grøntsager, ovnbagte pommes og en hjemmelavet kebabdressing. Derudover består madplanen af boller i karry med grøntsager, spaghetti bolognese og andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan

Mandag: Boller i karry

Tirsdag: Spaghetti bolognese

Onsdag: Butterfly chicken med tomatsalat

Torsdag: Pad thai med kylling

Fredag: Kebabsalat

Lørdag: Rødvinsbraiserede svinekæber med mos

Søndag: Grillmad

Køber I mandag en stor portion hakket kød, kan I af den ene del lave boller i karry med en masse grøntsager, og af den anden del kan I tirsdag lave spaghetti bolognese.

Onsdag kan I lave en butterfly chicken, hvortil I kan servere tomatsalat med mozzarella og basilikum. Torsdag står den på Pad Thai. Fredag kan I lave en lækker kebabsalat med kebabdressing.

Lørdag står den på rødvinsbraiserede svinekæber med rodfrugtmos. Søndag kan I grille et par pølser og dertil servere en skøn kartoffelsalat med purløg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krydrede pandekager på kærnemælk