Madplan uge 21

Madplan uge 22

Her får I en nem og lækker madplan for den kommende uge. Den er fyldt med en masse lækre hverdagsretter, som jeg er sikker på er noget for hele familien. Madplanen består blandt andet af flæskestegssandwich, spinatwraps fyldt med kylling, grøntsager og en lækker dressing, flødekartofler med kyllingefileter og mange andre skønne hverdagsretter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 22

Mandag: Æggekage med kylling og asparges

Tirsdag: Spinatwrap med kylling, grøntsager og dressing

Onsdag: Flæskestegssandwich

Torsdag: Biksemad

Fredag: Flødekartofler med kyllingefileter

Lørdag: Fettuccine med kylling, broccoli og soltørret tomater

Søndag: Fiskefrikadeller med remoulade på rugbrød

Mandag står den på æggekage med kylling og asparges. Sørger I for at købe ekstra kyllingefileter om mandagen, kan I tirsdag bruge resten til at komme i spinatwraps med friske grøntsager og dressing.

Onsdag kan I lave flæskestegssandwich med hjemmebagte fuldkornsboller, som I kan fylde med lun rødkålssalat og agurkesalat. Torsdag kan I bruge resterne af flæskestegen til at lave biksemad.

Fredag kan I købe en stor portion kyllingefileter, og den ene del kan I stege og servere flødekartofler og en sprød sommersalat til. Lørdag står den på fettuccine med kylling, broccoli og soltørret tomater. Søndag kan I lave fiskefrikadeller med hjemmelavet remouladehjemmebagt rugbrød.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 21