Madplan uge 22

Granola med chokolade

Hjemmelavet chokolade granola som er dejlig sprødt, smager både sødt og selvfølgelig af chokolade, som også gør det lidt bittert – en skøn topping til jeres skyr eller yoghurt.

CHOKOLADE TIL MORGENMAD

Granola er en perfekt gang morgenmad, som både kan spises alene med mælk på eller sammen med dine havregryn – det giver lige lidt ekstra til den sædvanlige havregryn samt lidt sprødhed, og det er ret lækkert. Ellers kan man komme det ovenpå sin yoghurt eller skyr sammen med lidt frisk frugt. Dette er en yderst nem og simple opskrift, som er fyldt med en masse fiber, er uden tilsat sukker og uden så meget fedt.

Andre morgenmadsopskrifter: Æblegranola, kold kokosgrød, bananpandekager, kold kakaogrød med peanutbutter og banan, havregrød med karamel og chokolade, bananvafler, bircher mysli med kakao og æltefrie surdejsboller.

OPSKRIFT

Ingredienser

20g kærgården let

2 spsk EASIS Fibersirup eller alm. sirup

40g mørk chokolade 70%

170g grovvalsede havregryn

1 spsk kakaopulver

35g solsikkekerner

2 spsk hørfrø

35g mandler

 

Fremgangsmåder

  1. Kom smør, sirup og chokolade i en skål og varm det i mikroovnen eller over vandbad.
  2. Tilføj derefter havregryn, kakaopulver, solsikkekerner, hørfrø, hele eller grofthakket mandler, og sørg for at røre det hele godt sammen.
  3. Kom det på en bageplade med bagepapir og bag det i 15-20 minutter ved 175 grader. Rør i blandingen efter 10 minutter og igen efter 5 min.
  4. Lad granolen køle af, før I kommer den i en beholder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 22