Granola med chokolade

Madplan uge 23

Det er igen blevet tid til næste uges madplan, som denne gang blandt andet består af nogle vaskeægte sommerretter som hjemmelavet koldskål med kammerjunker, amerikansk barbecue, græske tacos med friske grøntsager og tzatziki, en lækker krydrede mexicansk salat og mange andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 23

Mandag: Koldskål

Tirsdag: Pitabrød med tunsalat

Onsdag: Mexicansk salat

Torsdag: Græske tacos med tzatziki

Fredag: American BBQ

Lørdag: Helstegt kylling med sprøde paprika kartofler og salat

Søndag: Cremet pastasalat med kylling

Mandag står den på hjemmelavet koldskål med glutenfri kammerjunker uden tilsat sukker eller kammerjunker bare uden tilsat sukker. Tirsdag kan I enten købe eller bage pitabrød, som I kan fylde med lidt friske grøntsager, tunsalat og syltet rødløg.

Onsdag kan I købe en stor portion hakket oksekød, og af den ene halvdel kan I lave en skøn mexicansk salat med den krydrede oksekød, salat, agurk, tomater, majs, bønner, guacamole og mange andre lækre ting. Den anden halvdel af kødet kan I torsdag bruge til at lave græske tacos med friske grøntsager og tzatziki.

Fredag satser vi på godt vejr og derfor står den på amerikansk barbecue bestående af marineret kylling, grillet kartofler, majs og coleslaw. Lørdag står den på helstegt kylling med sprøde paprika kartofler og kålsalat med æble og parmesan. Søndag kan I lave en nem og lækker cremet pastaret med kylling og serranoskinke.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Granola med chokolade