Madplan uge 23

Pastasalat med burrata, tomater og frisk basilikum

Nem og lækker pastaret som passer perfekt til alverdens grillmad her over sommeren. Salaten smager forrygende og består af både pasta, friske grøntsager, en god burrata og forskellige smagsgivere.

BURRATA, TOMATER, BASILIKUM OG PASTA

En af mine yndlingssalater er den helt simple tomatsalat med en masse forskellige tomater, friske basilikum og ikke mindst en lækker cremet burrata, derfor fik jeg lyst til at lave den som en pastasalat, så den lige mætter lidt mere. Udover ovenstående har jeg tilføje soltørret tomater og rucola til retten – skøn kombination. Salaten kan sagtens holde sig på køl i 2-3 dage, så I kan sagtens lave til flere dage på en gang.

OPSKRIFT – 12 pers.

Ingredienser

1 pose pasta

1 pose rucola

400g cherrytomater/tomater

2 burrata

100g soltørret tomater

3 spsk olie fra de soltørret tomater

1 bund frisk basilikum

1 spsk salt

 

Fremgangsmåde

  1. Start med at koge pasta efter anvisning.
  2. Mens pastaen koger, kan I fintsnitter 1 håndfuld basilikum og soltørret tomater, som I vender med den drænet pasta. Lad dem efterfølgende køle helt af.
  3. Skær imens cherrytomater og tomater i mindre stykker, skyl rucola og pluk resten af basilikum af stilkene og læg dem frem
  4. Vend pastaen med olie fra de soltørret tomater, rucola, tomater, basilikum og salt. Kom det hele i en skål eller et fad og top med burrata og server. I kan eventuelt toppe med lidt ristet pinjekerner, hvis I lyster.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 23