Pastasalat med burrata, tomater og frisk basilikum

Madplan uge 24

Det er blevet fredag og weekenden står for døren, men desværre kan vi vist godt se langt efter det skønne vejr, men mon ikke det bliver en dejlig weekend alligevel. I skal som sædvanlig have næste uges madplan, og den består blandt andet af enchiladas, chili con carne lavet på nakkefilet – smager helt fantastisk, tortilla pizza med kartofler og mascarpone samt mange andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 24

Mandag: Tortilla pizza med kartofler

Tirsdag: Pastasalat med nakkekoteletter

Onsdag: Chili con carne med nakkesteg

Torsdag: One pot risret med kylling

Fredag: Enchiladas

Lørdag: Tatar med pommes

Søndag: Burger med pulled pork og coleslaw

Mandag står den på tortilla pizza med kartofler og en skøn tomatsalat med burrata – det fungerer ret godt sammen. Tirsdag kan I lave pastasalat med de sidste tomater og en enkelt burrata, hvortil I kan grille et par koteletter og måske lidt grøntsager som svampe (evt. fyldte svampe), asparges og skiver af squash.

Sørger I for at købe en stor nakkesteg om tirsdagen, kan I lade et stort stykke være hel og forvandle det til chili con carne. Torsdag kan I købe en stor portion kyllingefileter, og af den ene halvdel kan I lave en one pot risret med kylling, grøntsager og karry. Den resterende del kylling samt de sidste tortillas fra om mandagen kan I lave til enchiladas.

Lørdag står den på hjemmelavet tatar med estragonmayonnaise og ovnbagte pommes. Til dessert kan I eventuelt lave pandekager, pavlova med konditorcreme og friske bær, rabarberkage, citronkage med marcipan eller friske frugter med mascarponecreme og hakket chokolade.

Søndag står den på hjemmebagte burger med pulled pork eller chicken samt coleslaw og syltet rødløg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pastasalat med burrata, tomater og frisk basilikum