Caesar pizza

Madplan uge 25

Det er blevet fredag eftermiddag og som sædvanlig får I her næste uges madplan, som denne gang består af en helt ny opskrift nemlig ceasar pizza, laksebowl med den lækreste korianderdressing, culottesteg og flødekartofler samt mange andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 25

Mandag: Grillet hakkebøffer med kartoffelsalat og vandmelonsalat

Tirsdag: Caesar pizza

Onsdag: Krydrede hakket kylling med ris og broccoli

Torsdag: Stegt laks med knuste kartofler

Fredag: Laksebowl

Lørdag: Culottesteg i sous vide med flødekartofler og grønne asparges med serranoskinke

Søndag: Steak sandwich

Mandag står den på grillet hakkebøffer samt peberfrugt kartoffelsalat og vandmelonsalat. Tirsdag kan I købe en stor portion hakket kylling, og af den ene del kan I lave caesar salat pizza. Den anden del kan I onsdag bruge til at lave en nem ret med krydrede hakket kylling med ris og broccoli.

Torsdag står den på stegt laks med knuste kartofler og asparges. Sørger I for at købe en stor portion laks, kan I fredag bruge den resterende del til at lave laksebowl med e masse friske grøntsager og evt denne korianderdressing.

Lørdag står den på en ægte 90’ers klassiker nemlig culottesteg i sous vide (I skal muligvis lige give jeres culottesteg e1 time eller 2 mere) med flødekartofler og grønne asparges med serranoskinke. resterne fra culottestegen kan I bruge søndag til at lave en lækker steak sandwich på hjemmebagt ciabatta flute, med bløde løg, bearnaisecreme og måske lidt rucola.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Caesar pizza