Madplan uge 25

Lun salat med grillet grøntsager og feta

Sommer skulle gerne snart være på vej, i hvert fald hvis vi kigger på kalenderen, så her får I en lækker lun salat, som tager ganske kort tid at lave og som passer perfekt til grillmaden her over sommeren.

GRILLET GRØNTSAGER

Jeg elsker grillet grøntsager, og vender man dem med lidt olie, citronsaft og flagesalt og topper med en god salatost eller feta, så holder den 100 procent. Jeg har her grillet lidt friske grønne asparges, cherrytomater, squash og peberfrugter, men I kan bruge præcis de grøntsager, som I foretrækker og synes bedst om.

OPSKRIFT 3-4 pers.

Ingredienser

2 peberfrugter

12 cherrytomater

15 skiver squash

10 asparges

1 tsk god olie

1 tsk flagesalt

ca. 12 dråber citronsaft

40g feta eller puck

Lidt frisk persille

 

Fremgangsmåde

  1. Start med at tænde grillen. Mens den varmer op, kan I foreberede grøntsagerne.
  2. Skær squash i 5 mm. skiver, skær enderne af de grønne asparges, skær peberfrugter i 2 cm skiver og stik cherrytomaterne med en skarp kniv, bare et par gange i hver.
  3. Vend grøntsagerne med lidt olie og salt.
  4. Steg grøntsagerne på den varme grill, til de har fået farve.
  5. Placer de grillet grøntsager på en tallerken, tilføj lidt mere olie, flagesalt og citronsaft og vendt det godt rundt. Top grøntsagerne med feta og hakket frisk persille.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 25