Madplan uge 26

Protein chokoladeis

Chokoladeis! Med min nye Ninja Deluxe ismaskine har jeg fremstillet denne super lækre og cremet chokoladeis. Den smager helt fantastisk og kræver meget lidt arbejde.

CHOKOLADEIS

Denne is er lavet på en flaske chokolade proteindrik, jeg plejer at bruge den fra Lidl, men I kan bruge præcis den I foretrækker. Derudover har jeg tilføjet lidt mælk, ekstra proteiner i form af chokolade proteinpulver, lidt kakaopulver og lidt sødemiddel. Man får uden tvivl den lækreste cremet chokoladeis, som samtidig er spækket med proteiner – total win-win.

Isen kan I spise som den er, men I kan også mix noget ekstra i isen som chokolade, nødder, Ferrero Rocher, Kinder Bueno, Kinder Max eller noget helt andet.

OPSKRIFT 2-3 pers.

Ingredienser

3,33 dl chokolade proteindrik

1 dl minimælk

25g chokolade proteinpulver

1 tsk budding mix

1 tsk kakaopulver

Knivspids salt

Evt. lidt flydende sødemiddel eller flormelis

 

Fremgangsmåde

  1. 24 timer inden I skal have isen laves basen.
  2. Kom proteindrik, proteinpulver, budding mix, kakaopulver og sødemiddel i en af bøtterne, rør det godt sammen og smag evt. til med lidt sødemiddel. Kom låg på og stil på frost i 24 timer.
  3. Efter de 24 timer stiller I bøtten i maskinen, trykker på ‘full’, rykker knappen hen på ‘lite ice cream’ og trykker den ind. Når tiden er gået vil isen være helt pulveriseret, så her tilføjer I 2-3 spsk ekstra mælk og indstiller maskinen igen på ‘lite ice cream’, men her skal I så trykke på re-spin.
  4. Dernæst får I den lækreste cremet chokoladeis. NYD.

I hele denne portion er der 389 kcal – 57,9g protein, 26,6g kulhydrater og 4,6g fedt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 26