Marcipan/pistacie is på Ninja ismaskine

Madplan uge 27

Weekenden står for døren og I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Denne gang består den blandt andet af kødboller i en lækker cremet peberfrugtsauce, vietnamesiske wraps med grøntsager og en spicy dressing, mexicanske fyldte peberfrugter, tacos og mange andre nemme hverdagsretter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 27

Mandag: Vietnamesiske wraps

Tirsdag: Kødboller i peberfrugtsauce

Onsdag: Kyllingelår med ricottadip og kartofler med parmesanost

Torsdag: Fiskefilet på rugbrød med remoulade

Fredag: Mexicansk fyldte peberfrugter

Lørdag: Græske tacos

Søndag: Pasta med tigerrejer i cremet chilisauce

Mandag står den på vietnamesiske wraps med hakket kylling, grøntsager og en spicy dressing. Sørger I for at købe ekstra hakket kylling, kan I af den anden del lave kødboller i en peberfrugtsauce om tirsdagen. Onsdag kan I lave krydrede kyllingelår med ricottadip som toppes med spicy agurker samt kartofler med parmesanost.

Torsdag står den på hjemmebagt rugbrød med fiskefilet og kalorielet remoulade. Fredag kan I købe en stor portion hakket oksekød, så I af den ene del kan lave mexicansk fyldte peberfrugter og af den anden del kan I lørdag lave græske tacos med tzatziki. Søndag kan I lave en nem ret, hvor I kan koge noget lækkert pasta, som I kan toppe med tigerrejer i cremet chilisauce.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marcipan/pistacie is på Ninja ismaskine